BiodiversVan Zijl BVDe Bloemenkampen HoveniersserviceGN Rubbertracks BVDe Schans BVHeicomExclutonLeeg
LeegMBI GeosteenStierman De LeeuwKraakman Perfors BV

RISO lanceert nieuwe inkjet productieprinter op de Grafische Vakbeurs in Gorinchem

RISO lanceert nieuwe inkjet productieprinter op de Grafische Vakbeurs in Gorinchem

Sassenheim, 7  maart 2017 – Tijdens de Grafische Vakbeurs te Gorinchem introduceert RISO BENELUX in samenwerking met distributiepartner PrinterXpert de nieuwste inkjet productieprinter genaamd ComColor GD series.



Ongeëvenaarde productiviteit: een beursprimeur!

RISO BENELUX heeft ervoor gekozen om samen met partner PrinterXpert tijdens de Grafische Vakbeurs officieel de nieuwe high-speed productieprinter genaamd ComColor GD9630 te lanceren. Omdat PrinterXpert gespecialiseerd is in het hoogvolume marktsegment, is dit de meest logische keuze. Met een vermogen om tot 160 pagina’s per minuut af te drukken is de nieuwe ComColor GD9630 ook meteen recordhouder. De koude afdruktechniek van de RISO inkjet machines zorgt ervoor dat tijdens productie de machines veel minder storingsgevoelig zijn. Papier krult niet op omdat het gehele afdrukproces koud is.



Vijfde kleur

Bij de ComColor GD inkjet series is een vijfde kleur toegevoegd. Grijs is vanaf nu het vijfde onderdeel van de basis CMYK(G) kleuren. Door grijs toe te voegen aan het kleurenspectrum van de RISO FORCEJET™ technologie is het nu mogelijk om met inkjet een breder kleurenscala te creëren. Daarnaast is er een hogere zwartdensiteit bij 600 dpi. Dit komt doordat er nu twee printbanen van de printkoppen voor zwart aanwezig zijn. Dit samen biedt printprofessionals de kans hun applicatiemogelijkheden flink te verbreden.

 

Bezoek de stand van PrinterXpert

PrinterXpert nodigt graag alle geïnteresseerden en printprofessionals uit voor een bezoek aan stand E.112 tijdens de Grafische Vakbeurs van 14 tot en met 16 maart 2017 te Gorinchem. Op deze stand zijn demonstraties te zien van de nieuwe RISO ComColor GD9630 met high-capacity stacker en feeder. De perfecte oplossing voor de hoogvolume printprofessional.



Over RISO

RISO Kagaku Corporation, opgericht in 1946 in Japan, houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van milieuvriendelijke printsystemen. De groep telt ruim 3.200 medewerkers en verkoopt via 24 dochterondernemingen, waaronder RISO BENELUX, printoplossingen in meer dan 150 landen. RISO heeft een unieke inkjet technologie op de markt gebracht, die het mogelijk maakt klanten uiterst efficiënte printoplossingen te bieden. Al het materiaal is gebaseerd op een koude printtechnologie. Meer informatie: www.riso.nl



Over PrinterXpert

PrinterXpert is een leverancier die merk ongebonden digitale productiesystemen levert met een volledige focus op de grafische branche. Door haar flexibele huurovereenkomst, eigen technische dienst die 24/7 bereikbaar is en een showroom met mogelijkheid tot het testen van de diverse machines, is PrinterXpert een unieke speler op de markt. Hierbij biedt PrinterXpert jong gebruikte en nieuwe machines aan. Als relatie van PrinterXpert heeft u tevens de beschikking over de Xerox iGen4 Heavy Stock, de Mutoh 2,60m grootformaat en de Valiani digitale snij-/rilmachine. Meer informatie: www.printerxpert.nl